Videos: Fria (till) Jorden & Proposal to Earth

Min första professionella diktvideo är äntligen här. Tack till magiska fotografen Alexander Kenney, dansare Maria Lindell, kompositör Therese Larsson för musiken och ljudtekniker Vivi Lundström på Brightlight Music för ljudinspelningarna. Inspelad sommaren 2014 i Ombergs vackra natur i Östergötland. Låt oss leva i harmoni med denna magiska planet!

JAG VILL LEVA MED DIG – FRIA (TILL) JORDEN

 

My first truely professional art videos are finally here – my statement that I want to live with the Earth, infact marry it! Thanks to photographer Alexander Kenney, dancer Maria Lindell, composer Therese Larsson for the music and  Vivi Lundström at Brightlight Music for the sound recordings. Recorded summer 2014 in beautiful Swedish nature at Omberg with fantastic co-creators. Let us live in harmony with this magical planet!

I WANT TO LIVE WITH YOU – PROPOSAL TO EARTH

 

Leave A Comment