Referenser

 Blir inspirerad och glad när jag lyssnar på Ruths sköna och grooviga stämma. Hennes musik är helande mjuk, lekande lätt och busigt glad på en och samma gång. Hon kommer med innerligt vackra budskap som får mig att vakna till mina sanna natur ur min annars ofta slumrande tillvaro. 

Klara, publik
____________________________________

Poem express workshoparna med Ruth Alice i Landskrona uppskattades av både pedagoger och elever. Ruth Alice väcker, på ett lekfullt och kreativt sätt, elevernas nyfikenhet, kreativitet, skapar delaktighet! ENASTÅENDE, tycker jag! 

Jolanta Nilsson, Landskrona bibliotek

____________________________________

Tack för din insats i lördags på Världskulturmuseet. Grymt bra! Med känsla, väl genomförd research och med ett i det närmaste skulpturalt metaforbygge förgyllde du vår invigning av Spelar roll. Tack!

Mattias Kästel, Världskulturmuseet

____________________________________

TACK för att du kom och blev en del av ett land som heter Duga. Det var enormt roligt att ha dig här!
Jag känd efteråt att Wow, vi måste göra mer ihop! Det var så mycket jag kände igen mig i och ville veta
mer i hur du jobbar. Tankarna kring kroppen, orden och den kreativa processen, metoderna, kommunikationen och mer därtill… Jag kommer jobba för att våra vägar möts igen.

Malin Wallin, projektledare för Ett land som heter Duga - ett kreativitetsprojekt för ungdomar
____________________________________

Dear Ruth. Thanks so much for sharing your deep, funny and insigthful poems with us. It added so much to the evening.

Málinii Andersen, charity event organiser in Copenhagen

____________________________________

Ruth är en skicklig kursledare som kan förmedla sina kunskaper på ett bra sätt. Jag har lärt mig mycket och haft kul under tiden.

Maria Albrecht, deltagare på kurs om kroppsspråk

____________________________________

Mycket givande helg. Öppnat ögonen för hur man kan ändra en känsla i kroppen genom att göra någon fysisk ändring i kroppen. Det var många nyttiga, jobbiga och roliga övningar vi fick göra!! Det var en tankeväckare och den gjorde mig medveten om en hel del saker om mig själv. Det är intressant hur man kan påverka andra människor bara genom att jag själv ha en annan inställning till den som jag möter och även vilken inställning jag har till mig själv påverkar hur jag uppfattar andra människor. Roligt!!
Cecilia Lundvall, deltagare på kurs om kroppsspråk
___________________________________
Det har varit mycket lärorikt och givande. Det jag har lärt mig känns som jag kommer kunna utnyttja. Jag hade gärna testat hur kroppsspråk fungerar i olika sociala situationer.
Elin Lokrantz, kursdeltagare
___________________________________
Jag tycker att du hade en bra föreläsning som gav bra insikter. Det är viktigt att tänka på vad man förmedlar och hur viktigt det är för sin egen skull att försöka tänka positiva tankar. Det gör att man mår bättre och förmedlar en positiv känsla till sina medmänniskor. Vad man utstrålar kan sätta stämningen för en hel arbetsplats.
Michael Karlsson, ordförande fackförbundet Vision Falköping om Den Talande Kroppen
___________________________________
Leave A Comment