Scenunderhållning

Som scenaktör och skådespelande poet är mitt mål att beröra människor, med både hjärta, intellekt och kropp. ”My name is Ruth and I like to speak of truth.”

Jag erbjuder scenpoetisk underhållning i anpassat format för privata fester, bröllop, dop, liksom för arbetsplatser på konferenser, event eller julbord. Jag uppträder även offentligt på invigningar och kulturarrangemang av olika slag och kan även agera som konferencier. Söker ni en livsgnista till ert evenemang, kontakta mig så kan ser vi vad jag kan erbjuda just er! Den kan vara 5 minuter till 1 timme.

Jag specialskriver material vid önskemål och bjuder annars på egna dikter, monologer, sånger och improvisationer om livet. Om kärleken i alla dess former, dagens brådskande samhälle, existentiella frågor om själen, relationer och hur man (jag) försöker vara en bra människa. Det brukar vara uppskattat av de flesta människor då min konst kommer inifrån mitt hjärta och min själ, kombinerat med en snabb, påhittig hjärna och en stor portion närvaro och kontakt med publiken! Se Referenser för omdömen tidigare.

Ruth Alice, Photo: David Relan

Photo: David Relan

Leave A Comment