Strålamod extrashow 3 december på Teater Lederman

RuthAlice-STRÅLAMOD
Välkomna till en extrainsatt afton av magi!
Kärleksministeriet presenterar Strålamod – en unik cabaret för själen med ordmagi, sång, musik, dans och teater av multiartisten Ruth Alice – tillika svensk mästare i improvisationspoesi.
Med sig på scenen har hon de begåvade musikerna Ragnhild Maria Mao, Eric Reid, Hanna Lönnqvist och Kabara Kabamba som alla också har improvisation som specialitet. Med hjärta, humor, närvaro och fantasi bjuder de in till en resa genom dimensioner, där de delar sin skaparglädje och dröm om en harmonisk och förenad mänsklighet. Hör piano och gitarr möta både afrikanska trummor och underbar violin.
Kom vi inte hit för att gemenskapa vår värld i samklang med jorden, vara underhållbara och dela våra inre skatter? Med det är inte alltid så lätt i dagens kaotiska värld, speciellt när man är uppvuxen i två länder och undrar var man egentligen hör hemma. Hör om hur det är att ha Gud som terapeut, en terapeut som byter kön och blir en gudinna… Och om resan att hitta hem som gränsbarn – hur kan vi känna våra rötter när vi växer upp på asfalt med ett pass och en mobil i hand hela tiden?

Ruth Alice är teaterapan som trots en lovande journalistkarriär lämnade datorjobbet för att följa hjärtat. Ruth är veteran inom poetry slam och har på senare år tonsatt sin poesi eftersom själen hennes önskar sjunga sig genom livet. Hon trollbinder sin publik med sin närvaro, röst och fria tanke. Hon delar i Strålamod några av sina guldkorn av sång och poesi som hon vaskat fram under flera år av meditation och inre upptäckt. Hon vill få folk att lyfta på sina världsbilder och skåda under, känna själens närvaro och kärlek. “Jag jobbar på Underverket, där vi tror på mirakler.”

Välkommen att förtrollas av ordmagi, sångharmoni och livsenergi, en afton där vi lär oss att nua och uppleva minjuter! Som Ruth sjunger, “Alla har en gåva det vill jag lova, och när vi delar den då helar vi”.

Publikrespons 2017:
“Du var helt magisk igår. Jag hade inga ord för jag blev så berörd på alla plan. Du får mig att skratta gråta, känna alla känslor som finns och du kanaliserar mänskligheten och planeten på ett sätt som ingen gör. Du är mer än unik. Ja, du är verkligen strålamod. För du vågar stråla inte bara för dig själv men för andra, för allt levande och dött, för det själsliga och kroppsliga. Du skapar konst för förändring och du är flera steg före.”

Efter publiksuccé 11 och 19 november sätter vi nu in en till föreställning, boka eller köp biljett nu!

Var och när:
Teaterstudio Lederman på Gästrikegatan 13 vid Sankt Eriksplan
Extrainsatt show Måndagen 3 december kl 19
Kom i tid!
Föreställningen är ca 2 timmar 30 min inklusive paus då en kan köpa dryck och smått och gott i teaterns mysiga foajé

Kostnad för extraordinär kultur:
Strålamodspris 300 kr “Jag vill stödja kulturarbetare”
Ordinarie vuxna 250 kr
Pensionär/studerande 170 kr
Arbetslös/ungdom 120 kr – Passar från 10 år uppåt
Biljetter kan köpas på förhand fram till två timmar innan show via Swish 123 150 98 68 (ange Strålamod och antal bljetter, vi noterar ditt namn och sedan kan du bara gå rakt in på teatern), eller bokas via mejl till teater.lederman@tele2.se och köpas ut kontant på plats

Varmt välkomna att sammanstråla med oss denna afton och bjuda med era vänner och familj!

 

Leave A Comment