Show Strålamod på Olympiateatern

RuthAlice-STRÅLAMOD
Välkomna till en magisk afton om livet och kärleken!
Welcome to a magical bilingual night about life and love!
Kärleksministeriet presenterar STRÅLAMOD en unik show med ordmagi, sång och teater av multiartisten Ruth Alice – svensk mästare i improvisationspoesi. Med sig på scenen har hon de begåvade musikerna Ragnhild Mao, Eric Reid och Andreas Mortufar.
Med humor, hjärta, närvaro och fantasi erbjuder de en resa i dimensioner och delar sin skaparglädje och dröm om en förenad mänsklighet. Kanske kom vi hit för att våga nua, vara underhållbara och visa Strålamod? Välkomna till Underverket där vi tror på inre fyndigheter!
Showen är blandat på svenska, engelska och med magiska toner.
The ministry of Love presents Strålamod (the courage to shine) An evening of word magic, theatre and songs with multiartist Ruth Alice – Swedish champion of improvisation poetry – and the talented musicians Ragnhild Mao, Eric Reid och Andreas Mortufar.
With humor, heart, presence and imagination they bring us on a dimensional journey to share the love of living and creating. Welcome to join Human Inc., step into the State of Being and hear some cosmic news!
The show is in English, Swedish and with magical tunes.
Var/where: Olympiateatern vid Odenplan, Stockholm
När/when: Tisdag 12 dec kl 19 – perfekt ljusstart inför Lucia!
Hur/how: Förboka dina biljetter på http://www.olympiateatern.se/stralamod/
eller chansa i dörren (cash och kort)
Varmt välkomna att sammanstråla med oss denna afton och bjuda med era vänner och familj!
Bring your friends and family and see you soon shining and mining from inside!
Event på Facebook:

https://www.facebook.com/events/149879789107433/

Leave A Comment