Show Strålamod är tillbaka på Olympiateatern

RuthAlice-STRÅLAMOD
Jag har fått kulturstöd så nu återkommer min show STRÅLAMOD i förfinad form! Jag återkommer om speldatum i oktober och november 2018 – håll utkik!
Kärleksministeriet presenterar STRÅLAMOD en unik show med ordmagi, sång och teater av multiartisten Ruth Alice – svensk mästare i improvisationspoesi. Med sig på scenen har hon de begåvade musikerna Ragnhild Mao, Eric Reid och Andreas Montufar.
Med humor, hjärta, närvaro och fantasi erbjuder de en resa i dimensioner och delar sin skaparglädje och dröm om en förenad mänsklighet. Kanske kom vi hit för att våga nua, vara underhållbara och visa strålamod? Välkomna till Underverket där vi tror på inre fyndigheter!
Var/where: Olympiateatern vid Odenplan, Stockholm
När/when: 3 gånger under okt-nov ÅTERKOMMER OM EXAKTA DATUM
Varmt välkomna att sammanstråla med oss denna afton och bjuda med era vänner och familj!

 

Leave A Comment