ÄNGLARNA SINGLAR NER

Notis ovanifrån: Änglarna singlar ner på jorden nu.
Eventuellt kan de vilja besöka ditt hem. Låt fönstret stå på glänt och dörren vara olåst. De kommer inte stjäla av din mat, däremot påverka dina matvanor. De kommer öppna nya dörrar för dig som du inte sett förut. Låt det ske, gå igenom dem. Änglarna följer med och visar vägen till nya platser i dig och världen. Kanske börjar du röra dig på nya sätt, ljuda och tala i nya former. Låt det ske. Änglarna är med dig, inget farligt kan ske. Just det, kanske gnager de lite på din rädsla till frukost. Eller äter upp all, vem vet. De kommer att ge dig lust att flyga. Tillåt dig tanken på vingar på ryggen. Det blir spännande. Kanske sker tillväxt snart, inifrån.Vem vet.
Slut på meddelandet ovanifrån. Lev i frid och glädje. Full stop.
 
Dagsdikt 23.3.2016
Leave A Comment