DEKLARERA DINA INRE SKATTER

Dags att deklarera!

Time for declaration!

What do you carry with you? What do you have stuffed away? What treasures are you holding back?

Dags att deklarera! Vilka skatter bär du på? Inuti dig själv. Vad döljer du för världen? Är den inte värd de skatter du har inom dig? Är det inte dags att du delar dina inre skatter med världen nu?

Ser du, här tror vi inte bara på myndigheter, utan mest är på fyndigheter. Fyndigheter i oss själva! Alla skatter vi bär inom oss.

Fyndigheter, fyndigheter! Detta är inte ett RUT-avdrag, detta är ett RUTH-pådrag!

Det är en enorm kapitalförlust för världen ifall du inte delar dina skatter med den! Det är en inkommande tjänst för mänskligheten att dela.

Och visst, du kan ju fortsätta att gömma dina skatter för världen, men som du kommer att lida då! Ditt egenavgiftningsprogram kommer att bli enormt, ofantligt stort. Mastodontiskt! Förr eller senare vill världen se dina skatter.

Jag vet det, för jag bor i en skattkammare, i en kista. Hemma i Kista. Tre gånger fick jag inbrott! De letade efter guld. Men de förstod inte att de riktiga guldkornen finns inom oss!

Dessutom, ju mer skatter du delar med dig av, desto mer kommer du att få tillbaka. Så funkar det med fyndigheter! Och här tror vi inte bara på myndigheter, utan på fyndigheter!

Och om du inte tror att du har något att ge världen – utforska hela ditt territorium, från topp till tå, ditt inre kapital! Investera i dig själv, placera dig rätt i ditt inre, så får du se.

Och de kan ligga djupt ibland skatterna. Man får gräva och gräva, och vaska, hit och dit. Och kanske gör det ont. Värk. Värk!

Skatterna ligger under värken ibland. Man måste gå igenom värken för att nå skatterna. Skatt-e-värk som till slut mjuknar, falnar och bara blir en gåva att inhåva.

Mina skatter ligger under värken och jag vet att underverkan kommer att ske. Underverken kommer att ske, bara jag tror på det! För tankens makt är enorm och kan ändra samhället med en storm.

Fyndigheter, fyndigheter! Här tror vi inte bara på myndigheter, utan ännu mer på myndigheter.

Time for declaration!

Dags att deklarera våra inre skatter!

 

Skriven maj 2015 som morgondikt två dagar innan skattedeklarationen skulle vara inne 

 

Leave A Comment