Människa AB

Välkommen till denna rekryteringsträff!

Vi är företaget som dig som gillar utmaningar. Vi kan erbjuda dig en spännande resa, både upp- och nedgångar, över hela världen och stora möjligheter för dig att växa som individ och arbetstagare.

Välkommen till Människa AB, investmentbolag och bemanningsföretag!

Vill du börja som barn, fotograf, dagispersonal, älskare, hushållerska, chef, cyklist, bilist eller pappa?

Projektanställningar vi inte längre erbjuder längre är vis gammal gumma, integrerad förortsinvandrare, filosof, modeokunniga barn och äkta original.

Det beror helt enkelt på att efterfrågan på dessa tjänster har minskat. Ingen vill ha kloka gamla gummor längre. Eller ingen är beredd att betala för det. Sorry.
Hade du tänkt dig den rollen kan du istället bli provanställd som stålmormor med hennarött hår och tio barnbarn, eller bridgespelande, samhällsosynlig pensionärska med seniorkryssning.

Vi har även nya roller i vårt sortiment: du kan välja mellan hen, tigermamma eller ”jag är inte rasist, men…”.

Vad gäller dina arbetsuppgifter så varierar dem, men kom ihåg att du har en stor möjlighet till personlig utveckling här på Människa AB.
Det gäller att Fånga dagen, gärna i ett nätverk! Det är vår slogan.

Förmåner som ingår är mobiltelefon och luft, ofta vatten och mat. Vi håller på och arbetar med miljöcertifiering så att all luft, mat och vatten som ingår är ren, men det är ett fortlöpande arbete. Ibland ingår sjukvård. Det beror på dina kontakter, hur du ”networkar”. Fånga dagen – gärna i ett nätverk! Det är vår slogan.

På Människa AB satsar vi på våra anställda, vi bryr oss om er, och därför ingår viss personlig rådgivning och coachning. Du kan välja mellan terapeut, präst, healer, rabbin, imam, och nu även Dalai lama på webben.
Känner du dig säker på din sak, att du kan det du håller på med och behöver en utmaning, då kan du välja en session med en av våra utvecklingscoacher Mia Törnblom och Nietzsche. De sitter i andra raden här framme till vänster.

Om du väljer att bli en av oss, vilket vi ju hoppas, så ingår i anställningsavtalen här på Människa AB även en sekretesspolicy. Den innebär att de företagshemligheter du tar del av här, inte får lämnas vidare till tredje part. Det är för att ingen ska ha försprång eller tjuvstarta, fuska. För att alla ska få en lika chans – du vet, lika förutsättningar för alla!

Dessutom är det ju så att sättet på vilket du kommer att arbeta och leva kommer vara föråldrade när nästa anställningsvåg på Människa AB kommer. Och vi försöker vara med i utvecklingen – Uppåt, framåt!
Fånga dagen, gärna i ett nätverk! Det är vår slogan.

Just det, vi är även unika på marknaden i det att vi inte har någon bindningstid. Du kan hoppa av bron när du vill.

Människa AB är alltså en spännande, kreativ, flexibel och expanderande arbetsplats för dig som vill utmana dig själv.

Välkommen!

Skriven vårvintern 2010 – uppdaterad 2012

Leave A Comment